Revista digital EL SABALLUT

dijous, 11 de febrer del 2010

Una maragallada més?


Aquest matí per la ràdio pogut sentir, més que escoltar, com comentaven i debatien una altra sortida de to del conseller Ernest Maragall (més conegut com ‘el tete’).
Ja sabeu això de la fatiga de Tripartit.
Ho titllaven com a una ‘maragallada’ més, d’aquelles a les que ja ens tenia acostumats el seu germà i es preguntaven com és que a hores d’ara aquest senyor encara seia a la seva poltrona.
Primer punt: si ell creu que la gent està fatigada de Tripartit, serà perquè ell n’és el primer fatigat, per tant, el més lògic i higiènic en aquest cas seria plegar.
Segon punt: perquè després d’una sortida de to com aquesta el President de la Generalitat no l’ha cessat?

L’emissora per la qual debatien i ningú deixava res de Maragall per estripar, te clares connotacions socialistes, pel que encara m’ha sobtat més els míssils que disparaven els contertulians cap al Conseller d’Educació. Semblava doncs, una maragallada més.

Arribats a aquest punt però, hom pensa i fa les seves càbales:

És efectivament ‘una maragallada més’ a la que no se li ha de donar la més mínima importància o per altra banda ha estat el primer gest per les properes eleccions al Parlament de Catalunya?
Intenten els socialistes escombrar ERC i ICV i ocupar ells el màxim espai possible a l’esquerra del nostre país?
Aplicaran allò dels ‘si tu no hi vas ells tornen’ també a Catalunya?

Venint del partit dels socialistes, a mi ja no em sorprendria. Ernest Maragall pot tenir sortides de to, com la famosa setmana de vacances al febrer que ja tenim. Digueu-li fugides d’estudi o com us doni la gana dir-li, però que ningú el menyspreï, hi ha una dita que diu: el dimoni en sap més per vell que per dimoni.