Revista digital EL SABALLUT

dimecres, 9 de juny del 2010

Alguna cosa està canviant


Atès a les consultes sobiranistes (l’última a Sabadell el passat 30 de maig), per més que alguns vulguin menystenir-les, atès al sublim reportatge ‘Adéu Espanya?’ emès per TV3 el passat 3 de juny (i reemès ahir en horari de TN migdia degut a la vaga del sector públic), no només pel reportatge en sí, sinó precisament per haver estat emès per TV3 i atès també a que s’ha admès a tràmit una nova Iniciativa Popular per fer un referèndum oficial sobre la independència.

Segueixo pensant que, per més que els polítics són qui acaben decidint què és fa i què no, perquè voten ‘en nom nostre’, queda de nou palès que és la societat civil catalana la que més i millor es mobilitza pels ideals sobiranistes.

Vull expressar el meu total suport a aquesta ‘intangible’ societat civil, per ser valenta i fer el pas endavant quan toca fer-lo. De ben segur que des de la caverna voldran amagar-ho, de nou menystenir-la per així dir que no te incidència, que ningú hi està interessat... perquè per ells, de fet, no som ningú. Només som qui els paguem les factures.

Espero doncs que no quedi en flor d’un dia. Ànims i endavant: per Catalunya!
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Davant la icompetència i inoperativitat dels polítics, la societat civil es mou i és ella qui està estirant aquests polítics. Això demostra que el país és viu i que, alhora, la classe política va del tot perduda i a remolc.